top of page

Maandelijks heerlijk ontspannen

Ik kom maandelijks in de praktijk van Saskia. Ik geniet keer op keer van een Van Hart tot Hart moment. Eerst kan ik heerlijk ​mijn verhaal doen. Daarna mag ik op de massagetafel liggen en loopt Saskia met een windorgel langs mij heen. Dit maakt dat ik meer en meer in het hier en nu kom. Dan volgt een heerlijke helende massage vol aandacht. Ze weet heel goed een veilige sfeer te creëren waarin ik volop kan en durf te ontspannen. Soms trekken we na afloop nog een inzichtkaart om nog meer te verhelderen wat er is gebeurd. We sluiten af met een kopje thee. Het geeft mij altijd weer nieuwe inzichten. Ik verheug mij maandelijks op dit van Hart tot Hart moment.

Een verhelderend luisterend oor vol aandacht

Ik heb een ongeneeslijke ziekte. Geregeld kom ik in de praktijk van Saskia voor een goed gesprek en lichaamsbehandeling. Na de sessie stap ik met nieuwe energie en moed de deur uit. Een echte aanrader!!

Weer op adem komen

Einde van het jaar; "de tankjes" waren aardig leeg geraakt. Na een heerlijk ontspanningsmoment bij Saskia voelde het als of mijn hoofd, lijf en zin hebben in wat je doet weer bij elkaar horen. Dan klopt het weer ! De balans tussen inspanning en ontspanning en vooral ook plezier houden in wat je doet. Een echte aanrader.

bottom of page